Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer beat a provocat un accident în Sibiu: bărbatul avea o alcoolemie de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat

sofer beat

Un șofer în vârstă de 55 de ani din Vrancea a provocat un accident, marți, în Sibiu, în urma căruia o femeie de 65 de ani a fost rănită. Polițiștii rutieri au stabilit că șoferul vinovat avea o alcoolemie de 1,23 la mie alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs in municipiul Sibiu, la intersecția străzilor Henri Coandă cu Mașiniștilor.

Din cercetările efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate auto, în accident fiind implicate două mașini, conduse de un sibian în vârsta de 65 de ani, respectiv un bărbat în vârsta de 55 de ani, din Vrancea, scrie Mediafax.

Testarea alcoolscopică a șoferului din Vrancea a indicat o valoare de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind dus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 65 de ani, din Sibiu, a fost rănită. Aceasta a suferit un traumatism toracic și atac de panică, fiind transportată de o ambulanță SAJ la UPU Sibiu în stare stabilă.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.