Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer beat a rupt un stâlp de electricitate și a provocat un incendiu de vegetație, în Brăila

Un șofer în stare avansată de ebrietate a pierdut controlul mașinii, a rupt un stâlp de electricitate de pe marginea drumului și a provocat un incendiu de vegetație.

Accidentul a avut loc miercuri seara pe o stradă din localitatea Lacu-Sărat. Persoana care a sunat la 112 a anunțat accidentul, spunând că mașina a luat foc și șoferul este încarcerat, conform Mediafax.

La fata locului s-au deplasat polițiștii brăileni care au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Lacu-Sărat, a pierdut controlul volanului într-o intersecție și a lovit un stâlp de electricitate.

În urma impactului a fost rupt un cablu de electricitate care a provocat un incendiu de vegetație. Acesta a fost stins de pompieri. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, au precizat polițiștii.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.