Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer din Arad, a fost amendat, după ce a condus cu viteză pe un drum judeţean; I-a fost suspendat permisul timp de 120 de zile

Target Intellect
viteza

Un şofer în vârstă de 42 de ani, din localitatea Vârfurile, judeţul Arad, a fost amendat, după ce a fost depistat conducând cu viteză excesivă pe DJ 709, în afara localităţii Şiria. Aparatul radar a înregistrat o viteză de 163km/oră. Bărbatul a rămas fără permis de conducere timp de 120 de zile.

Potrivit IPJ Arad, limita de viteză, pe sectorul de drum unde a fost depistat şoferul de 42 de ani, este de 90km / oră.

”Poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în după-amiaza zilei de astăzi 06 septembrie a.c., un bărbat de 42 de ani, din localitatea Vârfurile care conducea un autoturism pe D.J.709, în afara localităţii Şiria. Aparatul radar a înregistrat o viteză de 163 de km/h cu 73 peste limita admisă pe acest tronson de drum”, transmite IPJ Arad, informează News.ro.

Bărbatul a fost amendat cu 1305 lei, totodată fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pe o perioadă de 120 de zile.

La sfârşitul acestei săptămâni, tot în judeţul Arad un alt şofer a fost depistat pe autostrada A1 conducând o maşină cu 281km/oră, această valoare fiind cea mai mare înregistrată de aparatul radar, în România, în acest an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.