Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer din Baia Mare cu alcoolemie uriașă a intrat cu mașina în gardul unui imobil

accident rutier

Un șofer din Baia Mare, cu alcoolemie uriașă, a intrat sâmbătă cu mașina în gardul unui imobil. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1.23 mg/l alcool pur în aerul expirat, transmite Mediafax.

Sâmbătă, la ora 12.18, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Vasile Lucaciu la intersecție cu strada Oltului. „Deplasați la fața locului polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 44 de ani din Baia Mare, a lovit gardul unui imobil de pe strada Vasile Lucaciu. În urma accidentului rutier a rezultat doar pagube materiale”, potrivit IPJ Maramureș.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1.23 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.