Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer român de TIR a fost ridicat de Poliție

transibo.ro
TIR

Un șofer român de TIR a distrus 6 mașini și a rănit  șase oameni, atacând și un coleg cu furculița, într-o parcare de camioane din Germania, pe autostrada A6.

Publicația regională online Sinsheim Lokal, citată de Libertatea, scrie că acestuia i s-au pus cătușe la mâini și a fost ridicat  de lângă camion, atunci când s-a opus polițiștilor, pe care i-a agresat verbal și i-a scuipat.

Românul conducea o platformă pe care avea încărcate două tractoare noi și la un semafor de intrare în parcare a lovit din spate două autoturisme. Acesta a  continuat să conducă și a mai avariat 6 mașini, în timp ce făcea manevre de mers înainte și înapoi. Șase oameni au fost răniți, doi dintre ei având nevoie de îngrijiri medicale. Șoferul român a intrat apoi pe contrasens și s-a luat la ceartă cu alt șofer de camion. Martorii au relatat că a deschis portiera în mers și l-a amenințat cu o furculiță pe celălalt șofer de camion.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.