Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un spectator a folosit spray lacrimogen în timpul unui concert, în București: O persoană a ajuns la spital, poliția face anchetă

Un spectator a folosit spray lacrimogen în timpul unui concert din București, provocând panică printre participanți. Mai multe persoane au fost evaluate medical chiar la fața locului, iar una dintre ele a ajuns la spital, anunță mediafax.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Potrivit polițiștilor, în jurul orei 00.40, prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că pe parcursul unui concert, care se desfășura într-o hală din Sectorul 1, un participant a pulverizat cu un spray iritant-lacrimogen.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției și echipaje medicale. Nouă persoane care au reușit să iasă din hală au fost evaluate medical, dar nu au necesitat să fie transportate la spital.

Ulterior, reprezentanții unui spital din Sectorul 1 au sesizat, tot prin intermediul 112, că o persoană care a participat la concert s-a prezentat la camera de gardă acuzând „o stare de rău, pe fondul inhalații unei substanțe iritante”.

Anchetatorii fac cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.