Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un star al lui Arsenal a ajuns la poliție în urma unui SCANDAL DE RASISM: 'Alb bastard nenorocit'

www.gsp.ro
Granit Xhaka

Cunoscut drept un tip temperamental, Granit Xhaka a fost dus la poliție după ce a insultat rasist un angajat al companiei British Airways, a doua zi după ce mijlocașul lui Arsenal fusese eliminat cu Burnley.

Granit Xhaka l-a scos din minți pe Wenger. N-a fost de ajuns că și-a lăsat colegii de la Arsenal în zece oameni duminică, în minutul 65 al meciului cu Burnley. Chiar a doua zi, mijlocașul elvețian a dat cu subsemnatul la poliție, fiind interogat în urma incidentului produs pe Aeroportul Heathrow, anunță gsp.ro.

Citește și: Gigi Becali s-a AUTODENUNȚAT: Cum a plătit milionarul cu BANI NEGRI

Jucătorul transferat de "tunari" cu 45 de milioane de euro în vară de la Monchengladbach i-a vorbit urât unui angajat British Airwyas, compania cu care trebuia să zboare în Germania fratele logodnicei sale.

"Alb bastard nenoricit", a strigat în nemțește Granit, revoltat că lui Leonard Lekaj, jucător în a șasea divizie, i se refuzase îmbarcarea în avion, din cauză că întârziase la check-in.

Granit a fost eliberat de la secția din vestul Londrei, dar ancheta continuă. Managerul Wenger l-a preluat pe rebelul din cauza căruia era să facă egal, convocându-l la o discuție între patru ochi.

Nouă cartonașe roșii a primit Granit Xhaka în ultimele 3 sezoane. 5 numai de la începutul celui trecut, record în elita Europei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.