Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un star de la FC Barcelon respinge Super Liga - 'Nu e o decizie bună'

Gerard Pique Facebook
Gerard Pique

Super Liga "nu este o decizie bună pentru lumea fotbalului", consideră Gerard Pique, fundaşul central al echipei spaniole FC Barcelona, citat de EFE.

"Fotbalul aparţine suporterilor. Astăzi mai mult ca oricând", a declarat jucătorul spaniol.

"Preşedintele Barcei (Joan Laporta - n. r.) este în situaţia în care a preluat clubul în condiţii economice foarte proaste şi va lua cea mai bună decizie posibilă pentru club", a afirmat Pique, care şi-a exprimat clar opinia.

"Din punctul de vedere al unui jucător, nu este o decizie bună pentru lumea fotbalului. Ne dorim asta pentru fotbal? Ca Sevilla, Valencia, Everton, Leicester, Napoli să dispară? Fiindcă acele cluburi vor ajunge să nu mai însemne nimic", a spus Pique.

Miercuri, antrenorul Barcei, Ronald Koeman, a evitat să comenteze subiectul Super Ligii. ''Ieri am vorbit cu preşedintele (Laporta - n. r.) pe această temă şi mi-a explicat poziţia clubului, dar am preferat să nu-mi spun părerea. Până la urmă tot ce doresc eu este să fie bine pentru clubul nostru'', a spus Koeman într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul olandez a indicat că nu a fost consultat înainte de semnarea documentului de înfiinţare a Super Ligii şi nu ştie dacă opinia jucătorilor săi a fost cerută

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.