Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un student a vandalizat cel puțin cinci mașini parcate pe o stradă din Brașov

facebook.com
masini

Un student din Covasna, în vârstă de 22 de ani, este acuzat că, în timpul nopții de luni spre marți, a vandalizat cel puțin cinci mașini parcate pe o stradă din Brașov, acesta fiind prins de polițiștii locali, scrie Mediafax.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Brașov, studentul din Covasna a fost surprins, marți dimineața, în jurul orei 03.00, de un echipaj de la Biroul 1 al Poliției Locale Brașov, în timp ce vandaliza, la rând, autoturismele parcate în apropierea străzii Mihail Sadoveanu.

La apariția agenților, tânărul de 22 de ani era urcat pe capota unei mașini, încercând să spargă cu picioarele parbrizul.

„Studentul, somat de polițiștii locali, a coborât imediat de pe capotă. În timpul dialogului cu tânărul, agenții au constatat că este în stare de ebrietate, prezentând halena alcoolică”, arată Poliția Locală Brașov.

Citește și: O femeie a murit, după ce s-a aruncat de la etajul al doilea al Spitalului municipal Roman

Oamenii legii au mai constatat ca studentul vandalizase alte patru autovehicule parcate în aceeași zonă, în total trei cu număr de București și două înmatriculate în Brașov.

„La o simpla evaluare, s-a putut observa că mașinile prezentau plafoane și capote înfundate și lovite, stopuri sparte, antenă smulsă, oglindă retrovizoare spartă, bara de la un portbagaj smulsă și abandonată pe mașină”, potrivit Poliției Locale.

Tânărul a fost dus la Secția 1 de Poliție pentru continuarea cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.