Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un super star al lui Bayern Munchen s-ar putea retrage din fotbal la 22 de ani

www.goal.com
Bayern Munchen

Bayern s-a impus într-un meci spectaculos, 3-2 pe terenul lui Augsburg, după un meci făcut de Kingsley Coman. Mijlocașul ofensiv francez, 22 de ani, a fost extraordinar: două goluri și o pasă decisivă. Dar s-a accidentat iar la glezna stângă, potrivit gsp.ro.

Acesta a fost cel mai bun meci al lui Kingsley Coman de la revenirea în iarbă, pe 1 decembrie. A doua sa „dublă” în Bundesliga (prima, pe 25 februarie 2017) și un assist la golul lui Alaba. Ar fi fost o seară perfectă, dacă Danso nu l-ar fi lovit în minutul 90 la glezna stângă, din cauza căreia suferise atât de mult.

Citește și: Laura Codruța Kovesi aruncă bomba! Achitarea fostei șefe DNA în această perioadă nu este o coincidență

Anul trecut a fost de două ori operat pentru ruptură de ligamente la glezna stângă, în februarie și august. De fiecare dată a lipsit trei luni. În decembrie, francezul mărturisea la TF1: „Nu voi accepta încă o intervenție chirurgicală. Dacă această gleznă cedează și a treia oară, mă retrag! Înseamnă că piciorul meu stâng nu e făcut să reziste la un asemenea nivel. Voi avea o altă viață. O viață de anonim”.

Atacantul în vârstă de 22 de ani a plecat la vestiare șchiopătând. Și antrenorul Niko Kovaci nu e prea optimist: „Doctorii mi-au zis că nu e semn bun deloc”. Meciul cu Liverpool, de marți, e aproape sigur compromis. Dacă ar fi doar atât.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.