Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un superstar din campionatul Braziliei, scos cu forța din motel și agresat

News.ro
minge fotbal poarta

Mijlocaşul echipei Corinthians, Luan, a fost agresat marţi de suporteri la Sao Paulo, a anunţat clubul brazilian, care a descris incidentul drept un act de agresiune "laş", informează Reuters.

Presa locală a relatat că jucătorul în vârstă de 30 de ani a suferit răni uşoare după ce a fost târât dintr-un motel de suporteri care i-au cerut să îşi rezilieze imediat contractul cu clubul, conform News.ro.

Luan s-a alăturat echipei Corinthians în 2020 şi a jucat 80 de meciuri pentru club, marcând 11 goluri şi oferind cinci pase de gol. Contractul său expiră la finalul acestui sezon.

"Corinthians a primit cu tristeţe şi indignare informaţia că sportivul Luan a fost agresat de presupuşi fani în primele ore ale dimineţii de marţi", a precizat clubul într-un comunicat.

"După un alt caz revoltător de violenţă, Corinthians deplânge momentul actual de intoleranţă care domină fotbalul brazilian. Nimic nu justifică agresiunea laşă suferită de sportiv."

Clubul a precizat că îi oferă tot sprijinul necesar jucătorului, care a postat pe contul său de Instagram o imagine în care îşi arată pantalonii scurţi pătaţi de sânge.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.