Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un suporter al echipei Wycombe Wanderers a suferit un infarct înaintea partidei pe care formația sa preferată a disputat-o cu Blackpool

cartilagefreecaptain.sbnation.com
fani englezi

Un suporter al echipei Wycombe Wanderers a murit marți după ce a suferit un infarct înaintea partidei pe care echipa sa preferată a disputat-o cu Blackpool, anunță MEDIAFAX.

Mark Bird a suferit un infaurct marți seară pe stadionul Adams Park. Un echipaj de ambulanță aeriană a aterizat pe gazonul stadionului. După ce a fost urcat în elicopter și i s-au acordat primele îngrijiri medicale, suporterul celor de la Wycombe Wanderers a fost transportat la spital. Acest lucru a întârziat cu mai mult de o oră startul partidei.

Citește și: O nouă lovitură încasată în plin de Liviu Dragnea

Clubul Wycombe Wanderers a anunțat, pe Twitter, că Mark Bird a suferit un atac de cord și a murit în aceeași seară: ”Cu regret, anunțăm întristați că suporterul Mark Bird, care a căzut la pământ înaintea meciului de aseară, a murit. Gândurile noastre se îndreaptă spre familia sa și spre toți cei care l-au cunoscut. Odihnește-te în pace, Mark”.

Wycombe a învins Blackpool, cu scorul de 2-1, în etapa 30 din al treilea eșalon al Angliei. Marcatorii celor de la Wycombe Wanderers au fost Freeman și Samuel. Pentru Blackpool, a înscris Dewsbury-Hall.

Citește și: #Rezist, solicitare către Klaus Iohannis: Vă transmitem această scrisoare pentru a vă semnala o mare nedreptate pe care Guvernul României o face .

În clasamentul League One, Wycombe se poziționează pe locul 2, cu 50 de puncte, iar Blackpool se află pe locul 15, cu 34 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.