Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un suporter englez a decedat în Sofia, înaintea meciului Bulgaria-Anglia, din preliminariile Campionatului European din 2020

twitter.com
suporteri

Un suporter al echipei naționale de fotbal a Angliei a decedat, luni, în Sofia, înaintea meciului cu Bulgaria, din preliminariile Campionatului European din 2020, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Informații incredibile! De unde a fost extras ADN-ul Alexandrei Măceșanu

Surse din Poliție au declarat pentru Daily Telegraph că un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost transportat la spital, luni dimineață, după ce a fost găsit la ora 10 dimineața, pe străzile din centrul capitalei Bulgariei. Decesul acestuia a fost confirmat după-amiază, însă cauzele nu au fost stabilite.

"Incidentul a avut loc luni, la ora 10. Este un cetățean englez, în vârstă de 32 de ani, care a fost transportat la spital, acolo unde a murit. Poliția încearcă să clarifice circumstanțele în care s-a produs decesul", a declarat o purtătoare de cuvânt a Ministerului de Interne din Bulgaria.

Aceasta a adăugat că nu poate confirma că persoana respectivă ar fi consumat droguri, așa cum s-a vehiculat: "A fost găsit în centrul orașului, pe stradă. Era într-o stare neputincioasă".

Citește și: Traian Băsescu aruncă bomba în cazul Caracal: Este și un distribuitor de fete în rețelele internaționale

Incidentul vine la trei zile după ce 14 suporteri englezi au fost arestați la Praga, în ziua meciului Cehia-Anglia, scor 2-1, din preliminariile EURO 2020. Incidentele au început în jurul orei 19:00 şi s-au petrecut în apropierea unor restaurante, fanii fotbalului aruncând pahare şi sticle în forţele de ordine. Autorităţile au folosit grenade sonice şi câini special antrenaţi pentru a stopa violenţele.

Meciul dintre Bulgaria și Anglia, din grupa A de calificare la EURO 2020, are loc luni, de la ora 21:45, în Sofia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.