Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un suspect de trafic de droguri din Satu Mare a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă cannabis

canabis

Un suspect de trafic de droguri din Satu Mare, prins în flagrant în timp ce încerca să comercializeze canabis, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de DIICOT, bărbatul de 20 de ani a comercializat droguri de risc şi mare risc către consumatori din municipiul Satu Mare.

"La data de 02.11.2021, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce acesta intenţiona să comercializeze aproximativ 40 de grame de cannabis, în schimbul sumei de 1.800 de lei", se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, în urma unei percheziţii efectuate la domiciliul suspectului au fost ridicate alte 90 de grame de canabis, 15 timbre LSD, o instalaţie improvizată pentru culturi indoor şi fertilizatori.

Tânărul urmează să fie prezentat la Tribunalul Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier Satu Mare, suportul de specialitate fiind asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.