Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr a distrus corturile electorale ale mai multor partide politice, la Timișoara

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un tânăr în vârstă de 30 de ani a fost prins de polițiștii locali din Timișoara în timp ce vandaliza corturile electorale ale mai multor partide politice aflate în zona centrală a orașului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Locale Timișoara, miercuri dimineața, oamenii legii aflați în patrulare în Piața Libertății au prins un bărbat care a vandalizat mai multe corturi electorale din zonă.

Este vorba de un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Drobeta Turnu-Severin, județul Mehedinți, care a fost observat cu ajutorul sistemului de supraveghere video care funcționează în zonă.

„Acesta a declarat că nu știe de ce a distrus corturile, că a încercat să vadă dacă are putere să le dărâme și că a consumat băuturi alcoolice. Acesta a mai spus că lucrează în Austria, că era în concediu și România și că se află în Timișoara în trecere. Corturile deteriorate aparțin partidelor PNL, USR și PMP", a arătat Poliția Locală Timișoara.

Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 în vederea continuării cercetărilor pentru infracțiunea de distrugere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.