Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr a fost fugărit pe stradă cu un cuțit de bucătărie de către fostul iubit al mamei sale

facebook.com
politia

Un tânăr din Galați a fost fugărit pe stradă cu un cuțit de bucătărie de către fostul iubit al mamei sale, după ce l-a rugat să o lase în pace pe femeie. Realizând că ar putea suporta consecințele, bărbatul s-a urcat într-un taxi, iar tânărul fugărit a spart geamul mașinii cu o piatră, scrie Mediafax.

Scandalul s-a produs duminică pe o stradă din orașul Galați.

Incidentul a fost anunțat prin 112, iar jandarmii care au mers acolo au descoperit mai multe persoane care se amenințau reciproc.

Scandalul a pornit de la o ceartă între doi foști iubiți, în care a intervenit și fiul femeii.

Citește și: Un tânăr care se afla la volanul unui autoturism a fost depistat pozitiv în urma verificării cu aparatul Drug Test

Jandarmii au stabilit că femeia de 48 ani, sătulă de ameninţări, jigniri şi desele agresiuni fizice la care era supusă de către iubit, cu 12 ani mai tânăr, i-a spus acestuia că relaţia între ei s-a încheiat. Bărbatul a încercat în repetate rânduri să o determine pe femeie să se împace, iar duminică a mers la ea acasă, însă s-a întâlnit în faţa blocului cu fiul acesteia. Tânărul l-a rugat să îi lase mama în pace şi să nu o mai ameninţe. Bărbatul a scos de la brâu un cuţit de bucătărie cu care l-a fugărit pe fiul femeii.

Realizând ce a făcut, fostul iubit s-a urcat într-un taxi pentru a pleca, însă fiul femeii a aruncat cu o piatră spre autoturism, spărgând un geam.

Fostul iubit a fost rănit la o mână, astfel că a fost chemat și un echipaj medical.

Persoanele implicate în scandal au fost duse la o secție de Poliție și jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru ameninţare, violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, pe numele fostului iubit a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.