Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr a incendiat o mașină și acoperișul unei case din Mediaș: a fost reținut ulterior de Poliție

romaniatv.net
masina flacari

Un tânăr de 28 de ani din Mediaş a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că a incendiat, luni, o maşină şi acoperişul unei case şi a încercat în aceeaşi zi să fure bunuri dintr-un chioşc din piaţa din municipiu, informează Agerpres.

"La data de 22 februarie, în jurul orei 2,30, Poliţia Municipiului Mediaş a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Pădurii din municipiu a izbucnit un incendiu la un autoturism, incendiu care s-a extins la acoperişul unui imobil de pe strada Avram Iancu, acestea arzând în totalitate. Prejudiciul a fost estimat la suma de 25.000 de euro, autoturismul şi imobilul în cauză aparţinând aceleiaşi persoane. Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţişti şi pompieri, s-a concluzionat faptul că incendiul ar fi fost provocat intenţionat, prin folosirea unei surse de aprindere asupra autoturismului", a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu.

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

Potrivit sursei citate, în urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii medieşeni, în jurul orei 6,00 s-a reuşit identificarea presupusului autor al faptei, un medieşan în vârstă de 28 de ani.

Poliţia a mai anunţat că, "pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 5,00, aceeaşi persoană ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un chioşc din Piaţa Corneliu Coposu din municipiul Mediaş."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.