Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr a murit în timp ce își făcea un tatuaj, într-un mall din Timișoara

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam criminalistică

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit, vineri, într-un salon de tatuaj din Timișoara. Polițiștii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

 

Polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați vineri, în jurul orei 16.45 că într-un sediu dintr-un complex comercial din Timișoara, unui tânăr în vârstă de 23 de ani i s-a făcut rău în incinta unui salon de tatuaj, potrivit Mediafax.

Organizatorii au chemat salvarea, însă, din păcate, medicul de pe ambulanță sosit la fața locului a declarat decesul tânărului.

Până când au intervenit criminaliștii pentru verificări, angajații de la standuri și-au văzut mai departe de lucru și au continuat să facă tatuaje, în condițiile în care în vecinătate zăcea trupul neînsuflețit chiar în sala uriașă în care se desfășura evenimentul.

„La data de 12.04.2024, în jurul orei 16:45, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-o societate comercială dintr-un complex comercial de pe raza municipiului Timișoara, unui tânăr în vârstă de 23 de ani i s-ar fi făcut rău în incinta unui salon de tatuaj.

Ajungând la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, din păcate, medicul de pe ambulanță sosit la fața locului, declarând decesul acestuia. În acest sfârșit de săptămână, la un mall din Timișoara are loc al doilea International Tattoo Convention., potrivit presei locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.