Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr a spulberat cu mașina un copil de 7 ani și a fugit de la locul accidentului: polițiștii l-au prins și l-au reținut

ultima ora

Un copil în vârstă de 7 ani a murit, luni noaptea, în urma unui accident care a avut loc pe DN 55A, în comuna Bistreț, județul Dolj: copilul a fost spulberat de o mașină, al cărui șofer a fugit imediat după producerea impactului.

Potrivit Poliției Dolj, accidentul s-a produs pe DN 55 A, în comuna Bistreț. O mașină a lovit un copil care se deplasa pe bicicletă. Șoferul și-ar fi continuat deplasarea, părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, informează Mediafax.

În urma evenimentului rutier, fetița de 7 ani a decedat pe loc.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Polițiștii au continuat cercetările, iar polițiști l-au identificat pe șofer. Este vorba despre un tânăr de 30 de ani, din comuna Bistreț, care a fost reținut 24 de ore. El va fi prezentat unității de parchet cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.