Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr care a condus băut şi a accidentat mortal un biciclist, reţinut de poliţişti

catuse politie
Accidentul rutier în care a fost implicat tânărul a avut loc în noaptea de 23 iunie, pe DJ642, în comuna Scărişoara din judeţul Olt.

În urma accidentului, un adolescent ce se deplasa pe bicicletă a murit.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi n urma cercetărilor a reieşit că la volanul autoturismului implicat în accident a fost un bărbat în vârstă de 24 de ani şi nu femeia în vârstă de 21 de ani care a declarat iniţial că ea conducea maşina.

"În data de 27 iunie 2022, în continuarea cercetărilor şi în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Caracal, s-a stabilit faptul că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la faţa locului, la sosirea poliţiştilor, şi nu de tânăra, în vârstă de 21 de ani, care iniţial a declarat ca ar fi fost la volan", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

În noaptea accidentului, testat cu aparatul etilotest deoarece poliţiştii aveau suspiciuni că el ar fi fost la volanul maşinii, tânărul prezenta o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii rutieri din Caracal, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, el urmând să fie prezentat marţi Judecători Caracal pentru măsuri preventive.

În cauză se fac cercetări pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.