Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr care conducea un autoturism neînmatriculat, fără permis, şi-a abandonat maşina şi a fugit de poliţişti

Inquam Photos / Octav Ganea
politie

Un tânăr de 21 de ani, din Panciu, care conducea un autoturism neînmatriculat şi fără permis de conducere, nu a oprit la semnalele poliţiştilor, iar ulterior, urmărit în trafic de poliţişti, a abandonat autovehiculul şi a fugit, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

"Poliţiştii Serviciului Rutier au urmărit în trafic, pe Drumul Naţional 2 - E85 (Mărăşeşti, Călimăneşti), prin localitatea Ciorani, un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalul de oprire efectuat. În proximitatea localităţii Pădureni, autoturismul a fost abandonat, conducătorul auto fiind identificat ulterior de poliţişti", precizează informarea transmisă de reprezentanţii IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul care a condus autoturismul, un tânăr de 21 ani, din Panciu, nu avea permis de conducere, iar autoturismul era neînmatriculat, ca urmare a expirării valabilităţii numerelor provizorii.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, pentru conducerea unui autovehicul fără permis şi conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.