Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr care fura motorină cu o pompă din rezervorul unui TIR a fost prins pe autostrada A1

benzina, motorina, combustibil

Un tânăr din judeţul Argeş, care a furat 300 de litri de motorină din rezervorului unui autocamion TIR folosindu-se de o pompă electrică şi de un sistem de distribuţie a carburantului în canistre, a fost prins în flagrant de echipaje ale Poliţiei Autostrăzi şi ale celei din Orăştie, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, potrivit Agerpres.

Fapta s-a petrecut în timpul nopţii într-o parcare de pe autostrada A1 şi a fost surprinsă de un echipaj al Poliţiei Autostrăzi, victimă fiind şoferul unui TIR din Polonia.

Citește și: Căutările copilului de 8 ani din Constanța au ajuns la a cincea zi

În sprijinul echipajului rutier de la Poliţia Autostrăzi au fost trimise două echipe ale Poliţiei Orăştie, care au constatat că suspectul se folosea de un sistem electric cu care acţiona o pompă pentru lichide. Motorina sustrasă era distribuită printr-un furtun conectat la mai multe canistre ce erau depozitate într-o autoutilitară. 

"În cauză, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Orăştie au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului", a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.