Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr care vindea substanţe psihoactive, arestat preventiv - 221 doze găsite la percheziţii

DIICOT
droguri

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Slatina, în locuinţa căruia au fost găsite 221 de plicuri cu substanţe cu efecte psihoactive, a fost arestat preventiv în urma unei percheziţii domiciliare efectuate de procurorii DIICOT Olt şi poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, potrivit Agerpres.

Tânărul ar fi vândut plicuri cu substanţe cu efect psihoactiv, la preţul de 25 de lei doza, unor persoane din Slatina şi Drăgăşani.

"Din cercetări a reieşit că, de la începutul anului şi până în prezent, tânărul ar fi comercializat substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, mai multor persoane din judeţele Olt şi Vâlcea, cu suma de 25 de lei pentru o doză.

În urma percheziţiei, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 221 de pliculeţe din material plastic, cu închidere de tip zip-lock, ce conţineau fragmente vegetale uscate şi 7.050 de lei, asupra cărora s-a instituit măsura sechestrului asigurator", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, remis vineri AGERPRES.

În cauză au fost conduse la audieri 12 persoane din municipiile Slatina şi Drăgăşani, consumatori de substanţe psihoactive cât şi persoane implicate în vânzarea acestora.

După administrarea probatoriului, procurorul de caz din cadrul DIICOT Olt a dispus măsura reţinerii faţă de tânărul de 24 de ani, din municipiul Slatina, iar vineri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt a dispus arestarea preventivă a acestuia.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, la activităţi participând şi poliţişti de la Poliţia Municipiului Drăgăşani - Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.