Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 16 ani, ÎNJUNGHIAT în Moreni - De la ce a pornit scandalul

Şase persoane au fost implicate într-un scandal produs sâmbătă în localitatea dâmboviţeană Moreni, în urma căruia un băiat de 16 ani a ajuns la spital, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, scandalul a izbucnit pe fondul consumului de alcool, iar adolescentul de 16 ani a fost înjunghiat cu un cuţit.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au fost sesizaţi de o femeie cu privire la un conflict izbucnit între mai multe persoane. Poliţiştii au intervenit imediat la faţa locului, au identificat persoanele implicate, acestea fiind conduse la sediul Poliţiei Municipiului Moreni.

De asemenea, un minor de 16 ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în funcţie de rezultatul examinării medicale urmând să se stabilească cu exactitate încadrarea juridică a faptei", precizează IPJ Dâmboviţa.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, şase persoane, cu vârste cuprinse între 16 si 34 de ani, în timp ce se aflau pe o stradă din Moreni, s-ar fi agresat reciproc.

"Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută de art. 193 alin. 1 din Codul Penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni", mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.