Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 18 ani a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor

shutterstock.com
condamnare justitie ciocanel

Un tânăr de 18 ani a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru tentativă de omor şi violare de domiciliu, după ce a înjunghiat un bărbat pe fondul unui conflict mai vechi, a informat, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, potrivit agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut în dimineaţa zilei de 16 aprilie.

"Din probele administrate s-a reţinut că în data de 16.04.2021, în jurul orei 06,40, inculpatul V. M. E. a pătruns în locuinţa persoanei vătămate D. G., în vârstă de 42 ani din comuna Avram Iancu, judeţul Bihor, unde, pe fondul unei stări conflictuale vechi, i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un corp tăietor - înţepător (un cuţit cu lamă curbată de 11 cm lungime şi 4 cm lăţime), provocându-i leziuni - în flancul abdominal stâng, în regiunea fronto parietală stângă, în braţul stâng, regiunea deltoidiană faţă laterală şi la nivelul piramidei nazale - care necesită 35 zile de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viaţa victimei", se arată într-un comunicat al Parchetului.

În cauză, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au colaborat cu lucrătorii de poliţie din cadrul IPJ Bihor - Serviciul de Investigaţii Criminale (SIC).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.