Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 18 ani a rănit cu un pistol de tip airsoft o minoră, în Buzău

facebook.com
arma airsoft

Un tânăr de 18 ani din Râmnicu Sărat a rănit, în zona feţei, o minoră de 14 ani, cu un pistol de tip airsoft, informează miercuri IPJ Buzău.

Tânărul ar fi îndreptat arma spre fată pe motiv că aceasta ar fi refuzat să discute cu un cunoscut al băiatului, spun poliţiştii, potrivit Agerpres.

''În noaptea de 6/7 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 41 de ani, din Râmnicu Sărat, cu privire la faptul că fiica sa, o minoră de 14 ani, a fost rănită la nivelul feţei cu un pistol de tip airsoft. Imediat după sesizare, la faţa locului s-au deplasat poliţişti de ordine publică şi de investigaţii criminale care, în urma cercetărilor, au stabilit că utilizatorul pistolului de tip airsoft este un râmnicean în vârstă de 18 ani'', precizează sursa citată.

Potrivit anchetatorilor, tânărul ar fi utilizat pistolul îndreptându-l spre partea vătămată, pe motiv că minora ar fi refuzat să dialogheze cu un cunoscut al acestuia, împrejurare în care proiectilul pistolului i-ar fi provocat tinerei o leziune în zona feţei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.