Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 18 ani a violat o femeie de 80 de ani, apoi i-a furat banii: Acum a fost arestat

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un tânăr de 18 ani, care ar fi violat şi tâlhărit o femeie de 80 de ani din Păuneşti, a fost arestat pentru 30 de zile, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud au reţinut un tânăr de 18 ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tâlhărie în formă calificată. În fapt, în cursul zilei de ieri (joi - n.red.), în intervalul 17,00-18,00, tânărul de 18 ani s-ar fi deplasat la locuinţa victimei situată în comuna Păuneşti, ar fi pătruns în imobil deşi victima i-a cerut să plece şi, sub ameninţare, ar fi forţat-o pe aceasta să întreţină relaţii sexuale şi ar fi deposedat-o, tot prin ameninţare, de o sumă de bani", a precizat IPJ Vrancea.

Citește și: Raed Arafat, mesaj de ultimă oră prin RO-ALERT! ‘Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol’

Potrivit Poliţiei, după comiterea faptelor, tânărul ar fi părăsit locuinţa, fiind identificat în scurt timp de poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări.

În cursul zilei de vineri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Adjud a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Citește și: Mâine va fi protest în Capitală: ‘Falimentul bate la ușă! Frica va aduce foamete!’

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Adjud, cercetările fiind continuare în vederea documentării întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.