Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 20 de ani a bătut un bătrân de 73 de ani și i-a furat geaca

news.ro
politia

Un bărbat de 73 de ani, din localitatea Dîrvari, județul Mehedinți, a fost găsit la locuință, lovit în zona feței. Polițiștii au stabilit că bărbatul a fost bătut de un individ, care a fost prins la scurt timp.

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Cujmir au fost sesizați că un bărbat de 73 de ani, din localitatea Dîrvari, a fost găsit, miercuri, la locuință, lovit în zona feței. Oamenii legii au stabilit că în noaptea de 18/19 aprilie, după miezul nopții, bărbatul de 73 de ani, care locuiește singur, a auzit bătăi în geamul locuinței, iar când a ieșit afară, de după colțul casei a apărut un bărbat, care i-a aplicat mai multe lovituri, apoi i-a furat geaca și a fugit, scrie mediafax.ro.

Victima nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Vineri, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Cujmir, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare au pus în executare un mandat de percheziție la locuința unui bărbat de 20 de ani, din comuna Dârvari bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca sâmbătă să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările continuă sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.