Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 20 de ani a intrat peste două femei în casă și le-a înjunghiat

dcnews.ro
isu smurd 112

Două femei în vârstă de 72 şi 32 de ani, mamă şi fiică, din localitatea Poieneşti Deal, au fost agresate, sâmbătă noaptea, de un tânăr care a intrat peste ele în casă.

"Poliţia oraşului Vaslui a fost sesizată, prin apel 112, de către două femei din comuna Poieneşti, cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns fără drept în locuinţa lor şi le-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înţepător. În sesizare a fost indicat şi un prezumtiv autor, bărbat în vârstă de 20 de ani, din aceeaşi localitate. În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Oana Şopu.

La locul producerii evenimentului s-a deplasat un echipaj SMURD Vaslui, scrie agerpres.ro.

"Echipajul ambulanţei SMURD tip B2 a intervenit în comuna Poieneşti, pentru acordarea primului ajutor, stabilizarea şi transportul la o unitate medicală de urgenţă, în cazul a două femei rănite în urma unui atac cu un obiect tăietor. La sosirea echipajului de intervenţie au fost găsite două femei, care prezentau multiple plăgi înjunghiate, viaţa acestora fiind pusă în pericol. Salvatorii au acordat primul ajutor şi au stabilizat victimele, ulterior acestea fiind transportate în stare de conştienţă la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.