Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 20 de ani riscă ani grei de pușcărie: A comandat pizza și a tâlhărit livratorul

pizza boy

Un tânăr de 20 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce ar fi tâlhărit un livrator de pizza, angajat al unei societăţi de unde tocmai comandase mâncare, prejudiciul fiind de 334 de lei, reprezentând mai multe cutii cu pizza şi alte produse alimentare.

"Sesizarea a fost primită în data de 1 august a.c., în jurul orei 23.20, de la un râmnicean, angajat ca livrator la o societate comercială de tip pizzerie. Pe parcursul investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că victima urma să ajungă la locaţia de livrare, în Râmnicelu, însă a fost abordat de către doi tineri necunoscuţi. Unul dintre aceştia l-ar fi scos din maşină prin exercitarea de violenţe, apoi i-ar fi sustras din autoturism mai multe produse alimentare, în valoare de 334 de lei. Din cercetări a reieşit că principalii bănuiţi sunt doi tineri localnici, în vârstă de 18, respectiv 20 de ani", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, conform Agerpres.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de tânărul de 20 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând a fi prezentat parchetului pentru a dispune o măsură preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.