Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 21 de ani a dispărut de șase zile în Dunăre: pompierii extind aria de căutare

sputnik.md
copil inecat

Pompierii giurgiuveni au extins aria de căutare în apele Dunării după ce un tânăr în vârstă de 21 de ani din municipiul Giurgiu, aflat la scăldat, a dispărut acum şase zile în apele fluviului, relatează Agerpres.

Citește și: Reacția procurorului general privind decizia din dosarul 10 August: ‘Rolul nostru este să administrăm probele conform legii’

"Un apel la 112 anunţa în dimineaţa zilei de 10 iulie dispariţia unui tânăr de 21 de ani din municipiul Giurgiu care a intrat să se scalde în apele Dunării în zona Podului Prietenia şi nu a mai ieşit. De atunci, echipajul de scafandri al ISU Giurgiu efectuează zilnic căutări. Întrucât curenţii fluviului în zona de căutare sunt foarte puternici şi nu permit scufundarea scafandrilor, căutările se desfăşoară la suprafaţa apei şi a fost mărită raza de verificare pe Dunăre, în aval de locul producerii nefericitului eveniment, pentru a creşte posibilitatea identificării trupului persoanei dispărute", a declarat miercuri purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Monalisa Frâncu.

Vineri, 10 iulie, un tânăr care se afla la scăldat împreună cu cel dispărut a alertat autorităţile după ce a văzut că acesta nu mai iese din apele Dunării. De atunci, pompieri şi scafandrii giurgiuveni efectuează zilnic căutări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.