Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 21 de ani, din judeţul Olt, a murit joi înecat în barajul Zăvideni de pe râul Olt

sputnik.md
copil inecat

Un tânăr de 21 de ani, din judeţul Olt, a murit joi înecat în barajul Zăvideni de pe râul Olt, fiind găsit de echipajele de salvare după mai bine de două ore de căutări, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, tânărul se afla la pescuit în zona respectivă, cel care a alertat autorităţile de dispariţia lui fiind un alt pescar pe care l-ar fi anunţat că intră în baraj să vadă cum e apa.

"La ora 13.44 am fost solicitaţi pentru găsirea unui tânăr înecat în lacul de acumulare Zăvideni. S-a intervenit cu o barcă de la ISU Vâlcea şi patru scafandri de la ISU Olt. Persoana dispărută a fost găsită la ora 15.48, la circa 10 -15 metri de locul unde a fost văzut ultima dată. Din nefericire, după aproximativ o oră de la începerea manevrelor de resuscitate, tânărul a fost declarat decedat de către medicul de pe ambulanţa SAJ. Este vorba de un bărbat de 21 de ani din comuna Leleasca, judeţul Olt, care venise la pescuit în zonă", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Cazul a fost preluat de către poliţişti care fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.