Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 22 de ani a fost reţinut în cazul agresiunii asupra proprietarului unei societăţi comerciale, la Răcoasa

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un tânăr de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore în cazul agresiunii asupra proprietarului unei societăţi comerciale din comuna Răcoasa, acesta fiind cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi violarea sediului profesional, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit agerpres.ro.

Potrivit Poliţiei, sâmbătă seara, Poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Panciu au fost solicitaţi, prin apel 112, să intervină în localitatea Răcoasa, la un magazin, acolo unde ar fi avut loc un conflict. Proprietarul magazinului, un bărbat în vârstă de 63 de ani, a susţinut că ar fi încercat să aplaneze iniţial conflict între două persoane ce se afla în desfăşurare în faţa magazinului, moment în care ar fi fost lovit de către una dintre acestea, respectiv de către un bărbat în vârstă de 22 de ani. În timpul conflictului, bărbatul în vârstă de 22 de ani ar fi distrus o vitrină frigorifică din incinta magazinului.

Ulterior, a reieşit faptul că administratorul magazinului ar fi avut iniţial o altercaţie cu tânărul de 22 de ani, pe care l-ar fi scos cu forţa din magazin, pe drumul public. După aproximativ 15 minute, bărbatul care ar fi fost scos de către administratorul magazinului pe drumul public ar fi revenit împreună cu patru persoane, ar fi escaladat gardul care împrejmuieşte magazinul şi ar fi intrat în sediul profesional al societăţii comerciale şi împreună cu un alt bărbat l-ar fi agresat pe administratorul societăţii comerciale.

În urma analizării imaginilor de pe camerele de supraveghere, mai multe persoane ce puteau oferi detalii importante cu privire la desfăşurarea incidentului şi stabilirea participării fiecărei persoane care s-a aflat la faţa locului au fost audiate duminică şi luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.