Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 22 de ani, arestat preventiv în Iași: A ucis un alt tânăr la o petrecere de majorat

arestat bun

Un tânăr de 22 de ani a fost arestat preventiv după ce a ucis un alt tânăr la o petrecere de majorat care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un imobil din Lunca Cetățuii, comuna Curea, județul Iași.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au solicitat măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile a tânărului în vârstă de 22 de ani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor, conform Mediafax.

„La data de 17.09.2023, ora, 01:35, procurorul criminalist a fost sesizat despre faptul că în seara precedentă a avut loc o petrecere de majorat într-un imobil din sat Lunca Cetățuii, com. Curea, jud. Iași, în timpul căreia a izbucnit o altercație între tinerii prezenți, iar unul dintre aceștia a fost lovit cu un cuțit și a decedat. În fapt, s-a reţinut din primele declaraţii de martori administrate în cauză că inculpatul S.A.P. l-a înjunghiat în zona toracelui pe tânărul B. I. S. (în vârstă de 20 de ani) provocându-i plăgi tăiate cu hemotorax, hemopericard prin ruptură de cord, leziuni grave ce au condus în scurt timp la decesul victimei”, spun procurorii ieșeni într-un comunicat de presă transmis luni.

Tânărul de 22 de ani a fost audiat duminică și reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv.

În cauză continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care alţi doi tineri (ambii în vârstă de 19 ani) au fost agresaţi în aceleaşi împrejurări, prezentând plăgi înjunghiate, unul fiind internat la Spitalul Sf. Spiridon Iaşi, în stare stabilă, iar celălalt a primit îngrijiri medicale, având leziuni superficiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.