Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 25 de ani, suspectat că a violat o femeie într-o cameră de hotel din Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv

RFI Romania
violenta sexuala

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, suspectat că a violat o femeie într-o cameră de hotel din Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv, potrivit agerpres.ro.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie (IPJ) Cluj, suspectul fusese anterior identificat şi reţinut de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale.

"Poliţiştii (...) au reţinut, la data de 16 august, un bărbat de 25 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârşirea infracţiunii de viol şi violare de domiciliu, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal. La aceeaşi dată, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciul Criminalistic Cluj, au desfăşurat o percheziţie la locuinţa celui în cauză, fiind identificate mai multe articole vestimentare, despre care există indicii că ar fi fost purtate în momentul săvârşirii faptei. În fapt, poliţia a fost sesizată în noaptea de 14 august a.c. de către o femeie, de 49 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla cazată, în regim hotelier, în Cluj-Napoca, o persoană necunoscută ar fi pătruns în cameră şi, prin constrângere, ar fi agresat-o sexual", se arată într-o informare transmisă, miercuri, de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au identificat autorul, iar în baza probatoriului administrat, faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

"În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat unei instanţe de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile", se mai arată în informarea IPJ Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.