Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr din Focșani a fost arestat după ce a tâlhărit un bătrân de 82 de ani, pe stradă

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un tânăr de 27 de ani, din Focşani, a fost arestat preventiv, joi, după ce ar fi tâlhărit un bătrân de 82 de ani, pe stradă, căruia i-ar fi sustras 800 de lei din buzunar, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Ieri, 3 august, în jurul orei 12,15, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către un cetăţean, cu privire la faptul că pe strada Oborul de Vite din municipiu, o persoană necunoscută i-ar fi sustras din buzunar unui vârstnic suma de 800 de lei, după care l-ar fi împins cu mâinile în zona pieptului. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, au reţinut un bărbat în vârstă de 27 ani, care a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. (...). Joi, bărbatul primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, în sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, miercuri, în jurul orei 12,10, în timp ce se afla în zona Obor din municipiul Focşani, i-ar fi sustras unui bărbat în vârstă de 82 de ani suma de 800 lei, apoi l-ar fi împins pentru a-şi asigura scăparea.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 80%, potrivit Agerpres.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.