Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr fără permis a fost urmărit în trafic de poliţiştii rutieri, după ce a ignorat semnalele de oprire

Un tânăr din Buzău, fără permis de conducere, a urcat la volanul unei mașini și s-a plimbat pe șoselele din județul Brăila. El a fost oprit de polițiști și, deoarece a refuzat să se conformeze, a fost urmărit aproape opt kilometri. Atât el cât și proprietarul mașinii sunt cercetați de polițiști.

Potrivit IPJ Brăila, incidentul s-a produs în noaptea de marți spre miercuri. În jurul orei 01:00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Făurei au oprit în trafic, pentru control, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din județul Buzău, în timp ce conducea un vehicul în localitatea Jirlău, din județul Brăila, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Alina Gorghiu a reacționat după atacul PSD la adresa președintelui: Minciuni ordinare, calomnii și dezinformare. Asta e rețeta PSD de 30 de ani

Polițiștii au pornit semnalele de oprire, acustice si luminoase, însă șoferul le-a ignorat, fiind oprit după aproximativ 8 km. La final, polițiștii au aflat că tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că proprietarul autoturismului este un alt tânăr, care ar fi încredințat mașina, deși cunoștea că prietenul său nu posedă permis de conducere.

Pe numele celor două persoane a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere și încredințarea cu știință a unui autovehicul pentru a fi condus pe drumul public, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.