Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr gorjean revenit din străinătate a fost băgat în carantină și amendat pentru nerespectarea izolării

www.brasovultau.ro
centru carantina

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Stoina, care s-a întors recent din străinătate, a fost sancţionat de poliţişti şi apoi carantinat după ce nu a respectat măsura autoizolării la domiciliu, a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, joi, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Cărbuneşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr de 26 de ani, din comuna Stoina, nu a respectat obligaţia autoizolării la domiciliu.

Citește și: DNA Timişoara stă cu tunurile pe DRPD - Cercetează concursurile de la Direcţie anterioare anului 2019 când a izbucnit dosarul 'PSD Arad'

"Din verificările efectuate, a rezultat faptul că acesta s-a întors din străinătate şi a intrat în România la data de 18 mai, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac, declarându-şi adresa de autoizolare în comuna Stoina. În cursul zilei de ieri (joi n.r.), în urma verificărilor efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânărul s-ar fi deplasat pe raza municipiului Craiova, judeţul Dolj. Totodată, s-a stabilit faptul că, de la intrarea în ţară, acesta a intrat în contact cu concubina sa, de 33 de ani, din municipiul Băileşti, judeţul Dolj. În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în declaraţii şi zădărnicirea combaterii bolilor", a precizat Victor Ţuhaşu.

El a adăugat că tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind izolarea la domiciliu, acesta fiind introdus într-un centru de carantină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.