Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tanar nemtean candidat in diaspora

PSD Diaspora
PSD Diaspora
ANDREI MURARIU se află pe lista candidaților PSD la Alegerile pentru Camera Deputaților și Senatului 2020.
Datorită implicării active în viața românilor din Diaspora, a vocației de lider, a competenței, a faptelor și acțiunilor sale de caritate, tânărul s-a făcut cunoscut și respectat în comunitatea românească și a devenit o voce răsunătoare în península italică. Este antreprenor,  fondator al Asociației pentru Identitatea românească (A.I.R.) și în același timp și președinte al  Organizației Partidului Social Democrat din Italia.
Studiile universitare cu specializare în Științe juridice și administrative, abilitățile şi calitățile manageriale, psihologice şi morale i-au dus spre performanță  conducerea propriilor afaceri și a vieții sale publice.
Prin colaborarea în proiecte europene pentru Diaspora și cunoașterea artei de a comunica și a negocia, s-a afirmat în cercurile politice atât din Italia și cât și din România și totodată și-a făcut un nume cu rezonanță, ca aliat important în multe organizații social democrate din Diaspora.
Asumarea responsabilitãții de lider, buna colaborare și comunicare cu membrii organizației pe care o conduce, dăruirea, devotamentul, perseverența, voința, încrederea în oameni, disciplina, integritatea, loialitatea, altruismul, sunt doar câteva din calitățile care i-au adus recunoașterea competenței și autoritãții ca Președinte al  organizației social-democrate din Italia. ACUM, ANDREI  MURARIU, se prezintã în fața electoratului diasporean, în calitate de CANDIDAT LA PARLAMENTUL ROMÂNIEI, fãcând propuneri de măsuri încurajatoare în scopul  asigurării relaționării formale între românii de pretutindeni și statul român precum și facilitării reîntoarcerii românilor din Diaspora la patria mamă.
Sursa: Facebook, Andrei Murariu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.