Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr s-a ales cu dosar penal pentru folosirea unui pistol de jucărie

importitall.co.za
pistol de jucarie

Un bărbat de 65 de ani, aflat într-o mașină, a fost amenințat luni în trafic, pe o stradă din Adjud, județul Vrancea, de un tânăr dintr-un alt autoturism cu un pistol.

Potrivit IPJ Vrancea, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de un bărbat de 65 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa într-o mașină, în municipiul Adjud, în calitate de pasager, ar fi fost amenințat, cu un pistol, de un pasager dintr-un autoturism care se deplasa în aceeași direcție de mers.

Descrierea autoturismului a fost transmisă de IPJ Vrancea tuturor echipajelor din teren, iar în scurt timp mașina a fost depistată pe o strada din Adjud, potrivit Mediafax.ro.

În urma verificărilor, s-a stabilit că în autoturismul condus de un bărbat de 25 ani, din Sascut, județul Bacău, se mai aflau doi ocupanți: o femeie și un bărbat, ambii de 25 de ani.

Acesta din urmă a predat polițiștilor obiectul utilizat pentru amenințare, din primele verificări rezultând faptul că este vorba despre un pistol de jucărie, din plastic.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

De asemenea, în urma testării conducătorului auto cu aparatul Drugtest, acesta a indicat prezența cocainei. Polițiștii au deschis un dosar și pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.