Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr şofer a fost reţinut pentru distrugere de bunuri la o benzinărie; la sosirea poliţiştilor era dezbrăcat

Petrom

Un tânăr din Botoşani s-a ales cu dosar penal, fiind, de asemenea reţinut de poliţişti, după ce, fiind aflat la volanul unui autoturism fără a purta haine pe el, a distrus mai multe bunuri într-o staţie de carburanţi situată pe DN7, lângă Şibot, şi a refuzat să se supună testării privind consumul de alcool sau substanţe interzise, scrie Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba a informat luni că, în urma unui apel prin 112, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit în zona unei staţii de carburant situată pe DN 7, în afara localităţii Şibot, unde a fost semnalat un incident în care a fost implicat un autoturism. 

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un tânăr de 29 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pătruns cu acesta pe platforma staţiei de carburanţi, unde ar fi intrat în coliziune cu mai multe bunuri, după care ar mai fi rulat aproximativ 100 de metri, pe DN 7, iar ulterior ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în şanţul de pe marginea drumului", se menţionează într-un comunicat transmis de către IPJ Alba.

Citește și: Dezvăluiri de ULTIM MOMENT - care este cauza morții Cristinei Țopescu / surse

Potrivit sursei citate, la sosirea echipajelor de poliţie, tânărul "nu purta obiecte vestimentare şi avea un comportament total inadecvat". 

Poliţiştii l-au încătuşat, iar ulterior l-au condus la spital, unde acesta a refuzat să se supună oricărui tip de testare. 

Tânărul a fost condus la sediul poliţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi refuz sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice. Totodată, faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.