Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un teatru din Sibiu îşi modifică politica de schimbare a biletelor, ca răspuns la cazurile tot mai dese de răceală şi gripă

teatru

Teatrul „Gong” din Sibiu a anunţat că îşi modifică politica de schimbare a biletelor la spectacolele din repertoriu, ca răspuns la cazurile tot mai dese de răceală şi gripă care apar în rândul spectatorilor. Biletele la spectacole vor putea fi schimbate în caz de răceală sau gripă începând de miercuri, 28 martie, şi până la finalul lunii aprilie. Dacă este cazul, acest termen poate fi prelungit, scrie NEWS.RO.

Citeşte şi: Surpriză DE PROPORŢII pentru Simona Halep: Antrenorul Serenei Williams vine cu previziuni NEAŞTEPTATE

„În mod obişnuit biletele achiziţionate la teatru nu pot fi schimbate sau returnate. Având în vedere cazurile tot mai dese de îmbolnăvire în rândul spectatorilor, conducerea Teatrului pentru Copii şi Tineret din Sibiu a decis să modifice gratuit data biletelor şi să evite îmbolnăvirea altor copii. Cei care prezintă simptome de răceală sau gripă îşi pot modifica data biletelor fără penalizări, până la finalul stagiunii, în limita locurilor rămase libere la evenimentul pentru care se optează”, a anunţat instituţia teatrală.

Adrian Tibu, managerul teatrului, a declarat că aceste schimbări se pot face doar la sediul teatrului, cu cel puţin o zi înainte de evenimentul pentru care au fost achiziţionate biletele respective, în baza unei cereri la care se vor ataşa în original setul de bilete pentru care se doreşte modificarea datei.

„În momentul de faţă nu putem discuta de o epidemie, iar acest mesaj nu trebuie să ne neliniştească. Totuşi, având în vedere că la Sibiu există şase cazuri confirmate de gripă şi alte câteva suspiciuni, credem că e mai înţelept să asigurăm un cadru sănătos pentru spectatorii noştri. Mai mult decât atât, recomandăm tuturor celor care ne vizitează să folosească dispozitivele cu dezinfectant pentru mâini, instalate la intrarea în instituţie, iar dacă sunt bolnavi să stea acasă!”, a mai spus Adrian Tibu.

Agenţia de Bilete a Teatrului „Gong” Sibiu funcţionează de miercuri până vineri între orele 11.00 şi 18.00, sâmbăta între orele 10.00 şi 18.00, iar duminica între 10.00 şi 14.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.