Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un terorist din ISIS a şocat întreaga lume: A ucis sute de oameni şi a violat peste 200 de femei

isis2

Atentatele produse de cei din Statul Islamic au creat spaimă şi teroare în lumea întreagă. Acum, un jihadist din ISIS şochează din nou. Capturat, călăul a făcut dezvăluiri incredibile. A violat peste 200 de femei şi a ucis peste 500 de oameni.

Citeşte şi: RUPTURĂ TOTALĂ între Scoţia şi Anglia: Theresa May o atacă pe șefa guvernului scoțian

Autoritatile kurde le-au acordat privilegiul rar unor jurnalisti Reuters de a vorbi cu Amar Hussein si un alt militant ISIS, capturat si el in Irak. Hussein sustine ca citeste zilnic Coranul ca sa devina o persoana mai buna, insa in acelasi timp a dezvaluit ca a violat peste 200 de femei din minoritati irakiene si a ucis peste 500 de oameni incepand cu 2013, de cand s-a alaturat ISIS, precizand ca acesta era considerat un "comportament normal" pentru ei. Tanarul de 21 de ani spune ca nu are nici un regret pentru faptele lui oribile.

Citeşte şi: REVOLTĂTOR Ce vrea un deputat PSD să primească protestatarii / VIDEO

"Barbatii tineri au nevoie de asa ceva. E ceva normal", a spus el. "Impuscam si decapitam pe oricine trebuia", a spus acesta, precizand ca la inceput i s-a parut dificil, insa dupa antrenamente intense acest lucru i se parea ceva normal si natural.Hussein a povestit ca a devenit militant jihadist de la varsta de 14 ani, fiind influentat de predicatorul de la moschee, anunţă ProTV. Astfel, a ajuns sa se alature retelei teroriste Al Qaeda, iar apoi Statului Islamic. Cu toate acestea, el se considera o victima pentru ca nu a avut pe nimeni care sa-l invete ce e bine si ce este rau.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.