Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tractor agricol în care se aflau doi bărbaţi s-a răsturnat pe un drum forestier din Munţii Maramureşului

directmm.ro
tractor rasturnat

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că pe un drum forestier din Munţii Maramureşului, pe raza comunei Bistra, s-a răsturnat un tractor agricol în care se aflau două persoane, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că în timp ce un bărbat de 34 de ani conducea un tractor pe un drum forestier nedeschis circulaţiei publice, în zona numita Dobruci, de pe raza comunei Bistra, în care se mai afla în calitate de pasager un bărbat de 30 de ani din comuna Bistra, la un moment dat, în timp ce cobora o pantă a pierdut controlul tractorului agricol, care s-a răsturnat, rezultând vătămarea corporală a celor doi", a spus Ionela Cozma, potrivit Agerpres.ro.

Potrivit aceleiaşi surse, bărbaţii au fost transportaţi cu un elicopter SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, unde au rămas internaţi.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.