Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un traficant de droguri a fost arestat după ce a fost prins în flagrant cu 70 de grame de cristal

Diicot constanta droguri 2

Un traficant de droguri a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant cu 70 de grame de cristal (3-CMC) în maşină, informează, duminică, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Satu Mare.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost reţinut sâmbătă şi prezentat judecătorilor Tribunalului Satu Mare, care au dispus arestarea lui preventivă pentru 30 e zile.

"Măsura a fost luată după ce inculpatul a fost prins în flagrant deţinând în autoturism în scopul comercializării, cantitatea de aproximativ 70 grame de cristal (3-CMC, drog de mare risc), ascunsă în diverse spaţii din habitaclu. Ulterior, în urma punerii în executare a mandatelor de percheziţie domiciliară au fost identificate şi ridicate 53 de plicuri conţinând substanţă porţionată, pregătite pentru a fi puse în vânzare, o cutie şi 3 plicuri cu substanţă cristalină, 36 de plicuri transparente cu urme de substanţă, un cântar de precizie, o sabie, sume de bani, precum şi alte mijloace de probă", precizează sursa citată.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier Satu Mare şi al jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.