Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un transport cu numeroase ajutoare umanitare a plecat spre Siret

ajutoare

Un transport cu medicamente, consumabile medicale, materiale sanitare, truse de urgențe și alte materiale de strictă necesitate pentru pacienții din Ucraina au fost trimise marți autorităților ucrainene, a anunțat Guvernul României.

Un nou transport de ajutoare umanitare a plecat din București spre Siret, mulțumită donațiilor oferite de societatea civilă din România, conform Mediafax.

Sprijinul oferit marți de statul român s-a realizat în urma colaborării reprezentanților societății civile, organizațiilor naționale și internaționale și structurilor guvernamentale implicate în Platforma „Ucraina – Împreună ajutăm mai mult”.

Această platformă este un instrument de integrare eficientă a eforturilor de asistență umanitară pentru cetățenii ucraineni.

Până la acest moment, în Ucraina au mai fost trimise dispozitive și echipamente medicale, paturi de spital, medicamente, însumând 30 tone. Totodată, către statul ucrainean au fost trimise luni bunuri de strictă necesitate și alimente, aflate în stocurile rezervelor de stat, materiale de subzistență în valoare de peste 5 milioane de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.