Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un transport de mari dimensiuni va străbate aproape 400 de kilometri între județele Dâmbovița și Hunedoara

subiectivtulcea.ro
Transport agabaritic

Un transport de mari dimensiuni va străbate aproape 400 de kilometri între județele Dâmbovița și Hunedoara. Este vorba despre un vehicul care va transporta o confecție metalică din localitatea Fieni până la intersecția Drumului Național 76 cu Drumul Județean 706A, anunță MEDIAFAX.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că transportul agabaritic se va desfășura pe ruta Fieni, județul Dâmbovița- intersecția DN76-DJ706A, județul Hunedoara. Începând de miercuri, vehiculul va transporta o confecție metalică de mari dimensiuni prin județele Prahova, Brașov și Sibiu.

Citește și: DNA, lovitură cruntă pentru fostul ministru al sănătăţii. Suspiciuni de săvârşire a unor fapte de corupţie, în contextul comercializării de bunuri de uz medical .

„În perioada 21.10.2020 - 27.10.2020, se va desfășura un transport cu depășiri ale maselor pe traseul: Fieni (jud. Dâmbovița) – DN71- Sinaia – DN1-Varianta de ocolire Brașov- Făgăraș- DN1- A1 Sibiu – DN76- Intersecția DN76-DJ706A (jud. Hunedoara). Vehiculul transportă o confecție metalică”, au anunțat reprezentanții CNAIR.

Lățimea maximă a vehiculului este 7.06 m, viteză de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. De asemenea, etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care însoțește vehiculul. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.