Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tren din India s-a deplasat cu spatele circa 35 de kilometri în urma unei defecţiuni tehnice

PTI
tren India

Un tren de pasageri din India s-a deplasat cu spatele pe o distanţă de cel puţin 35 de kilometri din cauza unei defecţiuni tehnice, informează joi agenţia Xinhua care citează media locale, potrivit AGERPRES.

Trenul, care circula din Delhi cu destinaţia Uttarakhand, stat situat în nordul ţării, s-a oprit în cele din urmă în Khatima, un oraş aflat la o distanţă de aproximativ 330 de kilometri de capitala New Delhi.

Citește și: Medicul Adina Alberts este cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor, după ce a publicat schema de tratament împotriva Covid-19

''Ieri, Purnagiri Janshatabdi Express se afla în drum spre Tanakpur din Uttarakhand, (cu plecare) din Delhi. Conductorul a acţionat frâna pentru a evita coliziunea cu un animal aflat pe şinele de cale ferată. Ulterior, conductorul a pierdut controlul asupra locomotivei şi trenul a început să se deplaseze cu spatele", a declarat un oficial citat de media locale.

''Toţi pasagerii aflaţi la bord s-au aflat în siguranţă şi au fost trimişi la Tanakpur cu autobuzul'', a precizat oficialul.

În imaginile difuzate de televiziuni şi distribuite pe reţelele sociale se poate vedea trenul care trece printr-o gară cu viteză considerabilă, locomotiva fiind trasă înapoi de vagoane.

Autorităţile feroviare au demarat o investigaţie asupra acestui incident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.