Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tren special îi va transporta la Sibiu pe suporterii echipei Oțelul Galați

Facebook
trenuri pesa

Un tren special îi va transporta pe suporterii echipei Oțelul Galați la Sibiu. Fanii vor participa la finala Cupei României la fotbal. Partida cu Corvinul Hunedoara va avea loc pe 15 mai, potrivit mediafax.

Aproximativ 1.000 de suporteri se vor afla în trenul care va pleca din Galați. Garnitura va merge fără oprire până la Sibiu. Trenul va asigura și transportul suporterilor după meci, iar călătoria va fi plătită de Primăria Galați.

„Primăria municipiului Galați informează că va asigura transportul în condiții optime pentru circa 1.000 de suporteri gălățeni care și-au manifestat intenția de a fi prezenți în tribunele stadionului Municipal din Sibiu pentru Finala Cupei României. În cadrul acestui eveniment, echipa-fanion a orașului nostru, Oțelul, își va disputa trofeul cu formația Corvinul Hunedoara. Transportul suporterilor gălățeni se va face cu o garnitură feroviară specială, fără opriri intermediare pe traseu, deplasarea spre destinație fiind programată în ziua partidei. După meci, în aceleași condiții, cursa feroviară specială va readuce suporterii la Galați. Ne dorim să fie și bucuroși de câștigarea trofeului”, a anunțat Biroul de presă al Primăriei Galați.

Tot pentru fanii gălățeni, Primăria va monta într-o zonă din Galați un ecran de mari dimensiuni. Pe ecranul de tip LED va fi transmis meciul din finala Cupei României. Partida Oțelul Galați-Corvinul Hunedoara se va desfășura la Sibiu, miercuri, 15 mai, de la ora 20.30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.