Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tribunal din Madrid a pus sechestru pe 50 de milioane de dolari ale companiei BeIN

judecator justitie
Judecătorul primei instanţe a dispus o măsură cautelară ''fără precedent'', fără ascultarea celeilalte părţi, de sechestru preventiv al bunurilor pentru a garanta plata sumelor corespunzătoare din contractele audiovizuale internaţionale, potrivit celor aflate de EFE din surse judiciare.

BeIN Sports deţine drepturile audiovizuale ale La Liga pentru piaţa asiatică, Orientul Mijlociu şi în mai multe ţări de interes strategic din Europa, dar nu a respectat plata convenită cu entitatea prezidată de Javier Tebas şi acumulează datorii de peste 50 de milioane de dolari.

''Reputaţia noastră se bazează pe decenii de investiţii semnificative, pe cel mai bun conţinut, pe relaţii lungi şi serioase cu furnizorii de drepturi audiovizuale şi pe un lung istoric de plăţi'', a declarat un purtător de cuvânt al BeIN Sports pentru New York Times.

Potrivit ziarului american, zece din cele 50 de milioane de dolari ale datoriei au fost plătite deja către La Liga pe 5 octombrie.

Se estimează că, din 2018, BeIN Sports a fost de acord să plătească către La Liga sume de peste 1,5 miliarde de euro pentru a difuza meciuri pe pieţele sale de interes.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.